Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
15 december 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Sinds mensenheugenis zijn jullie voorbereid voor een dag als vandaag, een jaar zoals dit of een periode zoals deze zodat jullie gereed en capabel zijn om een stap te nemen van dit kaliber, samen met de rest van de andere wezens, die wij onze ‘kleine broeders’ zouden noemen, en die ook deze stap voorwaarts gaan nemen van de ene evolutiegraad naar de andere, die hoger is.

Luister goed naar mij. Om het proces van Ascentie voor alle zielen op deze planeet te versnellen, is het belangrijk om een innerlijke staat van kalmte en diepgaande vrede te behouden. Die innerlijke kalmte is alleen mogelijk door jullie als jullie in eerste instantie geloof en vertrouwen hebben in het feit dat wij jullie gaan helpen in dit evolutionaire proces. Verlies je vertrouwen niet, dat is heel belangrijk, mijn broeders en zusters.

Later, vergezeld door geloof en vertrouwen, zou ik jullie willen vragen om vast te houden aan het vervullende innerlijke spirituele werk. Ik vraag jullie allemaal elke dag te mediteren, zeker eenmaal per dag, maar jullie zouden ideaal gezien je innerlijke wereld twee of zelfs drie keer per dag moeten binnengaan. Het meest ideale is om dit in de ochtend te doen voordat je met je klusjes of dagelijkse werkzaamheden begint, en wederom voordat je naar bed gaat.

Jullie kunnen je niet voorstellen hoe belangrijk het is om dit dagelijks te doen. En, helaas, is het een onweerlegbaar feit dat maar weinig mensen dit doen. En dat is nadelig voor de ‘reddingsmissie’ vanwege de essentiële minderheid die noodzakelijk is om de kritieke massa te bereiken voor de wereldwijde evolutionaire sprong.

Sommige mensen voeren meer fysieke oefeningen uit, omdat zij zich meer met hun innerlijke realiteit verbinden via rek- en strekoefeningen of langzame bewegingen vergezeld van ademhalingsoefeningen, waarbij zij de energiestroom voelen die zij aantrekken met hun lichaam.

Anderen zijn meer voor meditatie, of het nu stil is of vergezeld gaat van ontspannende muziek om hen te helpen zich te vestigen in een staat van lichte trance. Sommigen mediteren werkelijk, daar waar anderen het proberen.

De menselijke rassen in het Oosten voeren meditatie gemakkelijker uit, omdat zij het gewoon zijn met minder dingen te leven, en daarom hebben zij minder objecten die hen kunnen afleiden. Mensen uit het Westen focussen meer op geluk dat komt van externe objecten, dus hun gedachten neigen meer naar ronddolen, omdat zij hun plezier en gevoel van welzijn meer richten op de objecten die buiten hen zijn. Dat is waarom meditatie gewoonlijk meer beoefend wordt in de Oosterse landen, meer dan in Westerse landen, waar de spirituele tendens meer neigt richting gebed of het chanten van religieuze liederen.

Maar zij willen zich allemaal van binnen verbinden met dat deel van henzelf dat meer subtiel is, meer subliem, dat voelt wat er vanbinnen leeft.

En toch zijn er nog mensen die proberen geluk te verkrijgen via hallucinogene effecten van drugs! Dat zijn zowel jullie illegale drugs als die drugs/medicijnen die jullie regeringen tolereren, maar die uiteindelijk net zo of bijna net zo schadelijk zijn als die welke zij verbieden, en ik heb het dan vooral over alcohol en tabak.

Het is een zeer hypocritische houding van jullie regeringen dat zij de openlijke verkoop toestaan van deze producten voor consumptie door hun inwoners, alleen omdat hen dat toestaat grote hoeveelheden geld in de vorm van belastingen te vragen van de bedrijven die ze produceren en verkopen. Zij hebben niet in het minst zorg over het feit dat deze arme slachtoffers verslaafd blijven aan die zelfvernietigende gewoonten die in sommige gevallen zelfs fataal zijn.

Dat is een van de dingen die zullen veranderen als jullie op de Nieuwe Aarde leven, de Nieuwe Aarde die ik aankondigde. De leiders zullen zorg hebben over hun mede-inwoners, en zullen bijdragen aan hun gezondheid en welzijn, met geen enkele jota persoonlijk gewin en egoïsme. En als die politieke leider niet zo denkt, dan kan hij/zij geen actief leider zijn.

Gebed is ook een manier waarmee jullie geholpen kunnen worden het Ascentieproces te versnellen in het huidige leven op Aarde, de Aarde die het fysieke lichaam is van de levende entiteit van de hoogste evolutie, Moeder Aarde, of Gaia. Door jullie gebeden aan de Schepper te richten, zeker als die gebeden worden uitgesproken in groepen, zal het mentale aura van de planeet zelfs nog meer verbeteren, en dat zal meer mensen verlichten door deze subtiele energie en hen uiteindelijk doen ontwaken uit hun duizendjarige slaap.

Dus wij vragen jullie de techniek te gebruiken die voor jullie aard het beste is, die het beste bij jullie past, of het nu meditatie, gebed, chanten, zingen of fysieke oefeningen is, om jullie innerlijke energie te harmoniseren. Of je kunt variaties van deze technieken op samen toepassen.

Welke techniek jullie ook kiezen, het zal onbetaalbaar zijn in het meehelpen door jullie voor de verlichting van het huidige leven in het materiële lichaam van Gaia, evenals voor de persoonlijke en individuele verlichting van jullie zelf.

Ik zegen jullie en dank jullie voor jullie samenwerking als kinderen van Gaia.

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin,

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk