Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
3 april 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Wij weten dat er al vele mensen in verschillende delen van de wereld zijn die de energetische oefening doen van de vijfpuntige ster die wij jullie aanboden om elke dag om 12.30 uur te doen. (Zie voor de oefening de boodschap van 21 maart jl.).

Wij moedigen jullie aan om de oefening te blijven beoefenen, en ook om deze simpele, maar krachtige oefening aan die familieleden en vrienden door te geven van wie je denkt dat ze haar zouden doen als ze hem kenden.

Het voordeel dat je zult bereiken door de beoefening is dubbel:

1. Aan de ene kant, brengen de stralingen die je elke dag van de Kosmos ontvangt, evenals de stralingen die wij jullie kunnen zenden vanaf onze ruimteschepen in de baan om de Aarde je persoonlijke energie (fysiek en subtiel) op het juiste niveau, en

2. Hoe meer mensen deze oefening doen, hoe meer het zal bijdragen in het vormen van een parabolisch antenne effect dat de ontvangsten van al die samengekomen ‘menselijke antennes’ zal optellen en welke Gaia een revitaliserende en omvormende energie laat aantrekken van gigantische en ongelofelijk effectieve proporties.

Onderschat, onderwaardeer of minimaliseer de waarde van deze kosmische oefening niet, omdat het een onschatbare hulp voor je zou kunnen worden, zowel individueel als planetair.

Een essentiële factor om een bevredigend resultaat te bereiken met die oefening is, in eerste instantie, zoals in alle dingen die je onderneemt, het VERTROUWEN dat je hebt in de authenticiteit, en ten tweede, de INTENTIE die je erin stopt tijdens de uitvoering.

Sommige mensen hebben gevraagd hoe lang zij deze oefeningen moeten doen. Er is geen voorgeschreven tijd. Het hangt er van af wat je individueel voelt. Herinner je dat je kunt gaan trillen door de energie op verschillende sterkten; maak je geen zorgen, het is heel normaal. Het is het resultaat van de botsing van die kosmische energie met jouw aura. Het is als de inslag van een meteoriet in de atmosfeer van de Aarde, die uiteen valt als hij de beschermende atmosfeer van de planeet binnenkomt, maar elk van deze inslagen creëert een bepaalde ‘schok’ in het energetische aura van jouw wereld. Alle energieën laten een afdruk na op de andere energie waarmee zij botst, alhoewel het soms bijna onzichtbaar is.

Heb geen twijfel over het doorgeven van deze energetische techniek aan een groot aantal mensen dat je kent en van wie je denkt dat zij ze zullen beoefenen, omdat hoe meer mensen haar beoefenen, hoe groter het zich vermenigvuldigende voordelige effect bereikt zal worden.

De eenheid zorgt voor kracht! Nu en voor altijd!

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Vertaling: Puk