Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
30 november 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Er vinden uitbarstingen plaats van stellaire winden in jullie zonnestelsel, waardoor goed nieuws binnenkomt van de meest afgelegen zonnestelsels.

Welk goed nieuws brengen zij? Jullie willen je hierin verdiepen met mij? Laten we gaan dan, naar de subtiele waarheden die naar jullie en ons komen van onvoorstelbare plaatsen in de Melkweg.

Nu dan, in de religies van vandaag, zoals het Christendom, de Islam of het Jodendom, kunnen jullie verwijzingen vinden naar de boodschappers van God, die het nieuws brengen van de Almachtige God, die jullie Engelen noemen. Maar in werkelijkheid lijken deze verlichte hemelse boodschappers niet op hoe jullie artiesten hen tekenen, als langharige blonde Wezens met vleugels op hun rug!

De realiteit is dat deze boodschappers van God Wezens zonder vorm zijn, en als we naar een manier zoeken zodat jullie rationele geest dit kan begrijpen, zouden we zeggen dat zij lijken op bollen energie die de gegevens ontvangen rechtstreeks van de Schepper. Zij reizen met de snelheid van gedachten naar elk punt in de Kosmos om die informatie te communiceren naar het Wezen of de groep van Wezens aan wie deze richtlijnen gericht zijn.

Deze verheven hemelse wezens hebben geen stellair of interstellair sterrenschip nodig om van het ene eind van bestaande Universa naar het andere te reizen, omdat hun geest zo fantastisch is dat zij gaan waar ze maar willen, alle onoverkomelijke obstakels omzeilend, met hetzelfde gemak als waarmee wij een straat oversteken.

Wij moeten ons verplaatsen in fysieke schepen, omdat ons lichaam, hoewel meer subtiel en verfijnd dan dat van jullie, nog steeds fysiek is. Maar zij, die bestaan uit pure energie, worden niet belemmerd door de barrières en beperkingen die door het fysieke Universum worden opgeworpen, dus zijn zij vrij om te gaan waar de Wil van de Goddelijke Vader-Moeder hen leidt.

Onder hen bestaat een hiërarchie, gelijk aan de hiërarchie van de Witte Broederschap op aarde. Ze zijn onderverdeeld in groepen, niet omdat sommige zijn meer ontwikkeld dan anderen, omdat hun nabijheid tot God vergelijkbaar is, maar volgens het soort werk of taak die hen toegewezen is uit te voeren. In feite, als een van deze Wezens geroepen wordt door het Allerhoogste Bewustzijn om te verhuizen naar een ander soort missie, zouden zij deel gaan uitmaken van een andere groep.

Voor hen vormt dit geen probleem, ze zijn niet gehecht aan hun werk of enig vergelijkbaar Wezen, maar leven alleen maar om de plannen van de Superieure Schepper te vervullen, en dat is hun grootste vreugde en geluk. Niets maakt ze gelukkiger dan die opdrachten uit te voeren, en zij worden voortdurend ondergedompeld in een staat van vreugde, lof en geluk.

Op dit punt willen wij met onze broeders van de planeet Aarde, Gaia, delen dat een van die Wezens van zuiver en ongerept bewustzijn aan boord van ons interstellaire ruimtevaartuig was, om ons deelgenoot te maken van goed nieuws dat wij ook aan jullie willen overbrengen.

(Opmerking van Kris-Won: Hier neemt Commandant Sohin een pauze, misschien om een manier te vinden om te communiceren wat ze ontvangen het Wezen. Ik wacht een paar minuten tot Sohin zijn toespraak hervat)

We volgden een tactiek tegen de controle en retrograde acties van de duistere machten die nog steeds aanwezig zijn in de gebieden van macht op de planeet, toen dit prachtige Wezen ons bezocht. Dit wezen heeft ons aangegeven hoe wij hem moeten noemen, die wij schrijven als Allan in jullie aardse talen. (Kris-Won geeft aan: niet met de klemtoon op de eerste A, maar op de tweede lettergreep, dus “al LAHN”).

Allan brengt ons een voorstel van de Allerhoogste Intelligentie, dat suggereert dat wij een aantal veranderingen in onze strategie aanbrengen. We zullen niet specifiek de verandering doorgeven, omdat deze berichten publiek domein worden en mensen kunnen bereiken waarvan wij niet willen dat zij bereikt worden, begrijpen jullie dit?

Maar wij kunnen zeggen dat deze verandering van strategie te maken heeft met het misleiden van onze tegenstanders in het donker, zodat het uiteindelijke proces van Ascentie van de mensheid zal enorm versnellen op deze planeet.

Wees gelukkig en tevreden, omdat het goed nieuws is dat zij brengen en dat wij van hieruit zullen delen met jullie allemaal, het is het meest veelbelovende in het hele proces van jullie Ascentie.

Het langverwachte moment van het Eerste Contact is dus nog dichterbij, dus blijf erbij voor dat grote moment dat wij dichterbij en dichterbij zien komen in jullie lineaire tijd!

Met Vrede en Liefde, neemt Commandant Sohin afscheid van jullie.

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk