Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won
3 november 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Voor een persoon met veel economische middelen, is het gemakkelijk om tijdens de vakantie te reizen. Voor iemand met een lager salaris, die vele uitgaven voor de familie heeft of die zonder werk zit, wordt de mogelijkheid om te reizen aanzienlijk verlaagd, tot de mate waarin zij het onmogelijk achten de reis te maken waarover zij altijd al gedroomd hadden. In het Nieuwe Gouden Tijdperk waar zij naar zullen overgaan, zullen geen van de inwoners van de Nieuwe Aarde dat probleem hebben. Als een persoon of een familie besluit naar andere plaatsen te reizen of verre familie te bezoeken, dan kunnen zij dat zonder problemen doen.

In de wereld waar jullie vandaag de dag leven, is een persoon wellicht decennialang werkzaam in dezelfde baan, zonder daaruit te durven stappen omdat ze bang zijn geen andere baan te vinden met betere voorwaarden. In het Nieuwe Tijdperk dat nadert, kunnen mannen of vrouwen die andere functies willen, overstappen zonder enige belemmering.

Op de Aarde zoals jullie die kennen zal een persoon die er genoeg van heeft op een bepaalde plaats te wonen, maar die droomt van een andere plek, zeker in dezelfde stad, plaats of dorp blijven vanwege de angst voor het onbekende, als het mis zou gaan in zijn nieuwe functie. Op de Nieuwe Aarde die komt, zal iedereen die beslist te verhuizen naar een nieuw stedelijk centrum geen enkel obstakel hebben om dat te laten gebeuren, zij kunnen vrij en zonder angst hun woonplaats kiezen.

Alles wat ik van jullie vraag, jullie die die reis willen maken waarvan je altijd hebt gedroomd, die heel graag van baan willen veranderen; of aan jullie, die naar een andere stad of zelfs een ander land willen verhuizen is, een beetje GEDULD. Is dat teveel gevraagd?

Jullie zullen heel snel zien dat de dromen die jullie hebben en die je nooit kon waarmaken, op het door jullie gewenste moment zullen uitkomen!

De mannen en vrouwen van het Nieuwe Tijdperk zullen in staat zijn hun werkomgeving te kiezen en het land en de stad waarin zij willen leven, omdat de sociale, politieke en economische systemen heel anders zullen zijn dan de tot op heden bekende.

Misschien kunnen sommige projecten die je in gedachten hebt worden verbeterd, maar de reikwijdte van jullie besluitvorming zal groeien zoals je nooit had kunnen denken. En als je je iets voorstelt dat zich niet materialiseert, zal dat zijn omdat je misschien overlegd hebt met iemand met meer ervaring waardoor je van gedachten bent veranderd. Maar uiteindelijk zal de beslissing die je neemt zonder enige angst, dwang of belemmering zijn.

Wij hebben al eeuwen met die gemoedstoestand geleefd, en het gevoel van vrijheid geassocieerd met een liefdevolle broederschap onder ons, zorgt ervoor dat wij ons allemaal afgestemd voelen op de ander met een overweldigend geluk, omdat wij vrij zijn om te doen en ontdoen, leven op de ene plaats of de andere, net wat jouw ziel je aangeeft.

Beslissingen worden altijd genomen met het hart en niet met de geest, vandaar dat de kans op leed bij een mislukking te verwaarlozen is.

Kris-Won, mijn channeler, heeft mij gevraagd te spreken over de waarnemingen van een paar weken geleden in New York City, in de VS

Natuurlijk waren die echt; natuurlijk lieten wij ons zien aan de mensen van één van de meest dichtbevolkte steden van de wereld in het meest ontwikkelde land op Aarde vandaag. Zelfs hoewel sommigen dachten dat het ballonnen waren die werden verlicht door een vreemde lichtbron! Ik geloof niet dat ballonnen of enig ander type bol de bewegingen in de lucht kan maken die wij uitvoerden met onze kleine schepen.

Nu, het was onze intentie om ongelofelijke manoeuvres te maken, omdat het resultaat dan geweest zou zijn dat velen die het vanuit de stad zagen bang zouden worden. En onze intentie is niet om jullie bang te maken, meer om jullie voor te bereiden op het Eerste Contact.

Het is precies hetzelfde met de graancirkels; geometrische symbolen met een diepe wezenlijke bedoeling, die zich geleidelijk aan zal ontrafelen, als jullie je meer in hen verdiepen.

Niets gebeurt bij toeval, en alles waarin jullie leven en wat jullie ervaren in de komende tijden heeft een expliciet motief en een reden van zijn, zelfs als jullie dat op dit moment niet kunnen begrijpen.

Wees alsjeblieft geduldig en blijf werken aan jezelf, wordt elke dag een beter mens, laat je leiden door je persoonlijke intuïtie, en met wat meer ervaringen zal die altijd de stem van je innerlijke bewustzijn zijn. En dan zal er geen kans op mislukking zijn, jullie zullen geleid worden door de goddelijke vonk die woont in alle wezens.

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk