Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channelaar: Cristian Won
24 Oktober 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

Ik doe een beroep op jullie gezond verstand om niet altijd geloof te hechten aan alle berichten van mensen die beweren “te channelen” en die in overvloed kunnen worden gevonden in het netwerk van informatie op computers. Als er iets is dat je duidelijk in gedachten moet houden is het om zeer voorzichtig te zijn met de informatie die je ontvangt, en die je in de toekomst zult ontvangen.

Er zijn bepaalde mensen in de wereld (niet echt heel veel), die zeer geïnteresseerd zijn in het mixen van echte informatie die wij jullie via onze kanalen doen toekomen met valse informatie. Dit om de geloofwaardigheid van alle betrouwbare gegevens die van ons komen weg te nemen.

Ik benadruk dit in de eerste plaats omdat wij hebben gezien dat een aantal voor ons zeer waardevolle mensen op wie wij gerekend hadden voor de verspreiding van informatie die wij jullie geven (en die van vitaal belang is voor de complete ontwaking van het menselijk bewustzijn op deze planeet), ons uiteindelijk de rug toe hebben gekeerd, en die weigeren de missie uit te voeren die zij geaccepteerd hadden voordat zij een lichaam kregen in dit leven als mensen.

Houden jullie dit alsjeblieft allemaal in gedachten, als je een bericht leest waarvan je voelt dat het vals is, verlies je geloof in ons niet, wij zijn hier onder jullie en zeer snel zullen wij samenwerken zonder ook maar enige geheimhouding.

Het is voor ons nog steeds noodzakelijk onszelf op dit moment niet massaal bekend te maken aan de wereldbevolking, en dit met verschillende redenen die wij jullie zouden kunnen geven; weet alleen dat het op dit moment nog niet de tijd is. Als wij dat wel zouden doen zou het zijn als het verwijderen van het oppervlak van wat bladeren lelijk onkruid, maar zonder de wortels uit de grond te trekken. Onvermijdelijk zou de plant teruggroeien en uiteindelijk zouden wij niets bereikt hebben. Alle inspanningen zouden tevergeefs geweest zijn.

Handhaaf daarom jullie geloof en vertrouwen dat wij weten wat wij doen, en dat de datum voor het eerste contact op de juiste tijd gegeven zal worden, wanneer alle factoren bevorderlijk zijn voor de openbaring van onze aanwezigheid. Jullie zijn geïncarneerd op een bepaalde plaats met een reden die je op dit moment misschien niet begrijpt, maar weet dat dit te maken heeft met de aard van de missie die je op deze planeet hebt, op een bepaalde plaats en ook op een gegeven moment in tijd.

Waar je ook bent, mediteer elke dag en ga diep in jullie Wezen, kalmeer je geest en elke storende gedachte die je ook mag hebben, en de Goddelijke Essentie die in jullie woont zal jullie de stappen onthullen die je moet nemen. Je kunt er zeker van zijn dat als je dit doet, deze onthulling tot je zal komen op een manier die waarachtig en prachtig is.

Voordat wij ons aan jullie bekendmaken, is het noodzakelijk voor jullie deze onthulling van jullie innerlijke Wezen te ontvangen. Anders zou het zijn als het gooien van ijsblokken in de zee, ze zouden smelten en in de vergetelheid verdwijnen.

Maar als jullie eerst de richtlijnen van binnen volgen, zullen jullie, als wij hen aan jullie bekend maken, met zekerheid weten dat wat wij jullie doorsturen waar en authentiek is, zonder ruimte voor twijfel en verwarring.

Volhard in jullie dagelijkse meditaties, en gooi de handdoek niet te snel in de ring als je geen onmiddellijke resultaten boekt. Wij hebben jullie in eerdere verklaringen gezegd dat het hebben van vertrouwen en volharding de enige gegarandeerde weg naar succes is.

Succes is gegarandeerd voor alle mannen en vrouwen die naar voren blijven treden met moed en volharding, die alle obstakels aangaan die op hun weg komen, die hun gezond verstand gebruiken samen met hun intuïtie. Succes zal er niet zijn voor degenen die het nakomen van hun verplichtingen afwijzen en die alleen denken aan hun eigen welzijn en persoonlijke groei.

Houd moed, ga altijd vooruit! Langzaam maar zeker!

Met Vrede en Liefde.

Commandant Sohin

Gechanneld door: Cristian Won

Vertaling: Puk