Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channelaar: Cristian Won
9 Oktober 2010

Groeten van Alfa Sterrenschip!

Het is prachtig voor ons om zo veel Lichtwerkers te zien die zich inspannen om te slagen in het omvormen van deze jonge planeet naar een Nieuwe Aarde voor al haar inwoners! Een Nieuwe Aarde die een Nieuwe Mensheid zal bevatten, samengesteld uit mensen van alle leeftijden en alle ideologieën die samen een gelukkig en verrijkend leven leiden!

Ik ben Sohin, Commandant van het Stellaire Alfa Sterrenschip, op een missie om alle levende wezens (niet alleen mensen) van planeet Aarde te helpen en redden. Om die reden zijn wij hier, op een gezamenlijke missie met andere broeders uit de Kosmos, samen, met één doel: om jullie niveau van bewustzijn te verhogen totdat jullie op eigen kracht – niet die van ons – menselijke kandidaten worden die een onderdeel zullen vormen van de Galactische Federatie van Sterren en Planeten.

Dit is het proces dat wij “Ascensie” noemen. Wij bevinden ons op een beslissend moment in dit proces, omdat elk van jullie nu moet beslissen of jullie willen deelnemen aan de grote groep mannen en vrouwen die de Nieuwe Aarde zullen bevolken, of, in tegenstelling, beslissen dat jullie willen incarneren op gelijkwaardige planeten als de Aarde, zoals jullie tot op heden hebben gedaan maar zonder het genereren van een evolutionaire verandering of duidelijke spirituele vooruitgang in jullie toenadering met de Hemelse Vader.

De Superieure Intelligentie biedt jullie deze kans aan om deel te nemen aan de kwantumsprong, en het hangt van jullie af of je op deze trein wilt springen of op Aarde wilt blijven. Het is een langeafstandstrein, omdat er nog steeds vele dingen te leren zijn, om te vormen en te verbeteren; maar niets wordt in één dag bereikt (zelfs niet in één Kosmische Dag).

Morgen is een zeer speciale dag, astrologisch gezien: 10-10-10. Het nummer 10 is het eerste nummer gevormd door twee figuren, na het tellen van 1 tot 9. Morgen, zal dit nummer drie keer herhaald worden zodat de energie van dat eerste gecombineerde nummer bij jullie zal arriveren van buitenaf en ook van binnen uit (vanuit jullie binnenste), vermenigvuldigd maal drie. Het nummer 10 zelf symboliseert perfectie, en, wat hetzelfde is, alles dat goddelijk en hemels is. Daarom is het een ideale dag om het Hemelse te vragen om jullie perfect te maken in elk van jullie drie aspecten: in het fysieke aspect (in de vorm van gezondheid en sterkte), het mentale aspect (in de vorm van vrede en welzijn) en in het spirituele aspect (in de vorm van geluk en persoonlijke tevredenheid).

Ik nodig jullie allemaal uit om de dag van morgen, zondag, door te brengen mediterend in innerlijke stilte, zonder enige afleiding van buiten af die je uit jouw centrum haalt. En als jullie dit bericht lezen nadat deze dag voorbij is, maakt dat niet uit omdat de Energie die onze liefdevolle Vader ons stuurt vanuit Zijn hart zichzelf geïmplanteerd zal hebben als een onuitwisbare voetafdruk in al onze harten. Wat er gebeurt, is dat als je deze dag doorbrengt in volledig bewustzijn van haar invloed op jullie, het een groter voordeel voor jullie zal hebben.

Ik houd erg veel van jullie, en omhels jullie vanuit mijn innerlijke Wezen.

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Channeler: Cristian Won

Vertaling: Puk