Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channelaar: Cristian Won
23 September 2010

Groeten van Alfa Sterrenschip!

Wij staan op een keerpunt tussen twee realiteiten. Geen van hen is meer waar dan de andere, ze zijn gewoon verschillend. Op dezelfde manier dat de vlinder niet reëler is dan de rups was, beide zijn waar, maar elk van hen leeft hun ervaring van die staat op dat moment. Jullie, als menselijk ras, zullen allemaal veranderen, van de moleculaire DNA structuur tot aan de meest wezenlijke perceptie die jullie van jezelf hebben en van jullie relatie met de omgeving om jullie heen.

Tot op dit moment zijn jullie opgevoed denkende dat: of God bestaat en hij heeft het universum geschapen, of het universum heeft zich gevormd uit een grote explosie. Dit is het grootste verschil dat je hebben kunt in jullie staat van bewustzijn. Echter, wanneer je bent geascendeerd boven de derde dimensie of de dichtheid waarin jullie leven, zullen er niet langer vragen zijn als deze, omdat jullie verbinding met jullie Hogere Zelf, geaccentueerd en verbeterd, jullie de capaciteit geeft te weten wie jullie zijn, waar jullie vandaan komen en waar jullie van gemaakt zijn, meer in lijn met de waarheid.

Jullie filosofische, medische of wetenschappelijke benaderingen ondergaan een totale en absolute omkeer, niet 180 maar 360 graden – om jullie een idee te geven hoe jullie innerlijk zullen veranderen. Jullie zullen heel dicht komen bij de engelen die vertegenwoordigd waren in jullie aardse archetypes, wanneer jullie doorgaan en wezens worden van grote puurheid, wijsheid en liefde.

Realiseren jullie hoe het zal zijn om je niet langer zorgen te hoeven maken over wie er jullie huis binnenkomt of jullie voertuig steelt, om een baan te vinden die schaars is of dat je ziekte wel genezen kan worden in een ziekenhuis? Niets van dit alles zal een bron van zorg voor jullie zijn, want deze problemen zijn geen onderdeel van de Nieuwe Aarde die wij jullie hebben aangekondigd.

Kunnen jullie je voorstellen hoe het zal zijn om naar elke plaats op de planeet te reizen, of zelfs in het Universum, gewoon omdat je dat wilt? Zijn jullie je bewust hoe jullie vooruit zullen gaan, en contact met ons en vele andere bewoners op werelden zoals de Aarde kunt maken?

Kun je een idee krijgen van de innerlijke staat van geluk die je zult voelen, wetende dat jullie altijd de instructies van jullie innerlijke God zullen vervullen, die jullie op elk moment zal vertellen hoe te handelen en wanneer?

En wanneer dat gebeurt, wanneer die tijd komt, en geloof me het is al heel dichtbij, dan zullen jullie leden worden van de Galactische Federatie, en dus genieten van alle voordelen en rechten van het lidmaatschap van de Federatie.

Het is alsof je langs een openbaar zwembad loopt, maar jullie zijn geen leden van de club en je kunt er geen gebruik van maken; dan op enige dag besluit je lid te worden en, na het betalen van je lidmaatschapsgeld, word jou het recht verleend in het zwembad te duiken wanneer je maar wilt. Natuurlijk wel met inachtneming van bepaalde normen die door het management van het zwembad zijn bepaald, zoals de tijden waarop je kunt zwemmen, of je mag eten en drinken terwijl je in het zwembad bent en dat je alles netjes moet houden.

Er zijn al veel mensen op deze planeet die gaan beseffen welke stap zij gaan maken, vandaar onze aanwezigheid in deze tijden van grote veranderingen voor jullie allemaal. Wij zijn hier om zoveel mogelijk mannen en vrouwen te helpen leren over de Kwantumsprong die jullie gaan ervaren, en jullie kunnen op jullie beurt helpen andere mensen te laten begrijpen en deze kennis door te geven, zonder trauma’s en met de kennis dat wat er ook gebeurt, dit noodzakelijk is voor deze evolutionaire stap die jullie zullen leven en waar je van zult genieten, hier en nu.

Ik bid ervoor dat velen van jullie gebruik maken van de enorme impuls die de Hemelse Vader stuurt vanaf de heilige plaats. De plaats waaruit lichtenergie wordt geprojecteerd op jullie vanuit Zijn Wezen.

Ik omhels jullie allemaal, dierbare mannen en vrouwen van deze prachtige blauwe planeet, Gaia.

Met Vrede en Liefde,

Commandant Sohin

Gechanneld door: Cristian Won

Vertaling: Puk