Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Alfa Sterrenschip / Commandant Sohin

Channelaar: Cristian Won
2 September 2010

Groeten van het Alfa Sterrenschip!

September opent haar deuren, terwijl oktober de maand zal zijn waarin vele grote dingen zullen gebeuren in jullie wereld. Wij wachten hierop, want op deze manier zullen vele mensen die twijfelen aan de juistheid van onze berichten, een sterker bewijs krijgen dat de informatie die wij jullie sturen authentiek is.

Oktober zal een maand vol activiteit zijn, een zeer ‘drukke’ maand zoals jullie het zouden zeggen, en dat zal de voorbereiding zijn voor de maand november, die ook relevant is want gedurende de maand november zullen krachtige golven kosmische energie op jullie planeet arriveren. Hun impact op het oppervlak van de Aarde zullen vele geesten nog meer openen tot onze weldadige invloed, die van ons en die van de Witte Broederschap van de planeet wiens Meesters buitengewoon effectief werk verrichten voor het evolutieproces van het menselijk ras in de huidige tijd.

The Galactische Federatie bundelt haar krachten met de Meesters van de Witte Broederschap, de pure en ongerepte hiërarchie die continu streeft naar het overwinnen van de duisternis, niet door hen te bevechten, omdat dat absurd en nutteloos zou zijn (en zij weten dit), maar hun actie is geconcentreerd op de bevordering en vergroting van het Licht van buitenaf, en specifiek vanuit het bewustzijn van alle geïncarneerde mensen. De gezamenlijke actie van beide kanten is zo’n krachtig astrale en verlichte krijgsmacht geworden dat het de achterlijke krijgsmacht in de hoek drijft, waardoor zij zich met grote drang meer en meer moeten terugtrekken. Het is een ware strijd tussen goed en kwaad, om het kwaad in ieder geval voor een lange tijd uit de Aarde te ontwortelen, maar liefst voor altijd.

In deze voortdurende strijd tussen deze twee tegengestelde krachten, van wie de extremen elkaar raken want dat is het kenmerk van de Wet van Polariteit, worden hun krijgsmachten geassisteerd door beschavingen van verschillende punten van dit lokale universum, zoals de aanwezigheid van de sublieme en wijze Pleiadische broeders wie ongeveer jullie ouders zijn als je het hebt over jullie oorsprong, de machtige broeders van Orion, die strijders zijn die hun gelijke niet kennen, de broeders van Andromeda, een zeer oude stam rijk aan nuances en lieve en liefdevolle broeders van Sirius, en vele anderen.

Hoewel wij allemaal veel karakteristieke eigenschappen hebben, is het zo dat de broeders van een constellatie de enige zijn die deze kwaliteiten bezitten, maar het is waar dat elke beschaving zich onderscheid door een of twee aspecten die meer voorkomen dan in de rest van broederculturen.

Dus mijn beste broer uit dat kleine prachtige Midden-Europese land*, de Pleiadiërs werken met en naast de mensen van Orion en met de Siriërs. Deze beschavingen delen veel gemeenschappelijke taken, en hebben inderdaad vele gezamenlijke missies.

Vanuit deze broederlijke unie komt een kracht die het resultaat is van de grote broederschap die onze twee volken verenigt, en in ontelbare situaties hebben wij grote vooruitgang in onze missies geboekt om jullie te helpen de derde dimensie te overstijgen en jullie naar een hogere staat van bewustzijn te brengen op de evolutionaire schaal van de Aardse mens.

Wij merken een trilling op die zeer “zwaar” voelt voor sommigen van jullie, misschien hebben velen van jullie niet het geduld om te wachten tot het geleidelijk aan tijd is voor het moment waarin First Contact zal plaatsvinden, omdat jullie het nu willen! Het doet ons glimlachen omdat het ons herinnert aan onszelf vele miljoenen jaren geleden toen wij door dezelfde moeilijke situatie gingen als waar jullie nu doorheen gaan.

In die dagen werden wij ook geassisteerd door andere, meer geavanceerde beschavingen dan die van ons, die wij ons nog steeds herinneren ondanks dat het zo lang geleden plaatsvond. In die tijd vroegen onze Oudere Broers ons ook om geduldig te zijn en actief met hen samen te werken, zonder het verliezen van de lovenswaardige deugd van geduld, samen met een andere grote deugd, die van doorzettingsvermogen.

Geduld, samen met doorzettingsvermogen kan wonderen verrichten. Wij nodigen jullie uit beide te ontwikkelen, en hen de standaard te maken voor jezelf door hen te integreren als onderdeel van jullie eigen deugden, voortdurend actief in jullie harten en geesten.

Het enige resultaat van deze inspanning van jullie kant, in combinatie met de ervaring die wij jullie aanleveren uit de miljoenen jaren ervaring die wij voorliggen op jullie huidige evolutieniveau, is dat het Goede zal overwinnen in de worsteling met het Kwaad, en dat jullie je inspanningen bekroond zullen zien met een ongekend succes, nooit eerder in jullie wereld gezien. Het moment waarin het Licht de achterlijke en duistere krijgsmachten onttroont die jullie teisteren zal zo glorieus zijn dat jullie bewustzijn het niet kan vergeten in de eeuwen die komen.

Met Liefde en Vrede,

Commandant Sohin

Channelaar: Cristian Won

*Opmerking van Kris-Won: dit is Sohin’s antwoord op een vraag die enkele maanden geleden door Kees gesteld werd. Kees komt uit Nederland, een centraal Europees land, en is de webmaster van een site die channelaars uit verschillende landen publiceert die in vele talen vertaald worden: GalacticChannelings.com.

Vertaling: Puk