Alfa Sterrenschip

Alfa Sterrenschip

Channeler Cristian Won
25 februari 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Kris-Won, onze channeler tussen ons en jullie allemaal, visualiseerde me zeer goed enige dagen geleden, en hij durfde het aan mij te tekenen op een klein stukje papier. De waarheid is dat hij mij er veel beter uit liet zien! Ik ga hem daarom vragen de tekening te laten zien zodat iedereen weet hoe ik eruit zie als ik mijn energie vasthoudt in fysieke vorm. Ik kan het lichaam verlaten wanneer ik dat wil en met de macht van mijn gedachten naar elke plaats binnen het Universum gaan, maar omdat ik moet verkeren in de derde dimensie, heb ik besloten in mijn fysieke lichaam te blijven, welke de vorm is die ik houd. Bedankt Kris-Won. Wij stellen jou aan als portrettekenaar van onze bemanning!

Een andere keer zal ik hem telepathisch een fysiek beeld sturen van Admiraal Joesi (die de boodschap van 22 januari stuurde) zodat je hem ook zult kennen in zijn fysieke vorm. En wij zullen hetzelfde doen met andere leden van de bemanning, wanneer zij zichzelf presenteren of ik hen introduceer zodat zij bekend zijn, als het toepasselijk is natuurlijk. Omdat dit alles een reden moet hebben.

Je zou kunnen vragen: “Welk doel dient het om de fysieke vorm te zien?” De reden dat jullie mijn fysieke vorm moeten weten, is dat het jullie helpt beter onze connectie te kristalliseren, en zodat je je mij niet visualiseert in een fantasievorm als je al weet hoe ik ben. Maar, je kunt je ook met mij verbinden door je te concentreren op mijn individuele energie als pure energie, zonder vorm. De meer geavanceerde manier is om het te doen zoals Kris-Won (mijn channeler) dit doet, omdat hij zich telepathisch kan verbinden met iedereen in het Universum die hij wil. Maar het is dan wel noodzakelijk dat je telepathische gave al ontwikkeld is, zoals sommige wezens die wij op deze planeet hebben en met wie wij heden onze boodschappen delen, zowel vanaf schepen of individueel. Zij zijn Lichtwezens die de capaciteit hebben om vrij van de ene dimensie naar de andere te bewegen.

Sommige van deze Verheven Wezens verlagen hun vibratie om in deze dichte en zware vibratie van fysieke materie te komen, die hen op vele manieren helpt: soms met communicaties via een channeler (zoals ik dat doe), andere keren een idee in je geest ademend dat soms wordt verward met intuïtie, maar het niet is. En andere keren zijn zij direct betrokken met acties op het fysieke niveau, zowel individueel, als met de hulp van de Devas, die zoals je weet agenten van de natuur zijn die zorgen voor de planeet, mineralen, planten, bomen, dieren, bergen, zeeën, meren, etc., en wiens assistentie bestaat uit de vier basiselementen, namelijk het land, water, vuur en lucht. Er bestaat een vijfde element, ether, maar het is veel subtieler dan de vorige elementen. En in dit element, kunnen elementaire wezens niet bestaan, omdat het een puur energieveld is, dat gebruikt wordt door het geluid om doorheen te reizen.

Na de Ascentie van de mensheid en al de levende wezens op de planeet, zullen mensen hun eigen interne kanalen geopend hebben en de mogelijkheid hebben om zich te verbinden en communiceren met de Devas en de Elementalen van de vier basiselementen van de natuur. Je zou op hun hulp rekenen om je vegetatie beter te cultiveren, betere huizen te bouwen met meer speciale materialen die onschadelijk zijn voor de natuur (en ook voor de Elementalen) en om hen duurzamer te maken. Of, bijvoorbeeld leren hoe je meer in harmonie met de omgeving om je heen kunt leven, zowel op het land als in het water. En tenslotte, nadat de Ascentie van jullie allemaal (die was gepland en waartoe besloten werd door de Schepper) een voldongen feit is, zul je in contact treden met de menselijke wezens die leven in de Aardkorst, die de overlevenden zijn van oude beschavingen voor de huidige beschaving; zoals bijvoorbeeld delen van de Atlantische beschaving (het continent Atlantis) of de Lemurische beschaving (het continent van Mu). Beide beschavingen werden vernietigd vanwege hun misbruik van technologie, welke zij op grootse wijze ontwikkelden, maar zonder hun mensheid en broederschap op hetzelfde niveau te ontwikkelen. Zaken zoals deze zijn ook verschenen op andere planeten overal in de Kosmos, en waren de verdrietige realiteit in veel van deze werelden.

De meer geavanceerde wezens van deze oude beschavingen die de politieke besluiten van dat tijdperk niet deelden, werden gewaarschuwd voor de komende catastrofe die uit zou breken, en zelfs met geavanceerde technologie weten jullie nog steeds niet dat zij het voor elkaar kregen tunnels te graven op plaatsen die in de aardkorst die niet bereikbaar waren voor de nieuwsgierigen zowel in hun tijd als in deze tijd, waar zij hun leefomgeving creëerden en die dat tot op heden is. Onder hen is Adama, die behoorde tot de Lemurische beschaving en die koning was in die tijd, vandaag de dag is hij leider van zijn volk. Adama is heel liefdevol. Hij heeft contact opgenomen met de mensheid op de oppervlakte om samen te werken in het verhogen van het wereldwijde bewustzijn van menselijke wezens. Hij is erg bezorgd dat de huidige beschaving dezelfde fouten zou kunnen maken die de politici en wetenschappers van Lemurië maakten, en hoopt dat pogingen niet worden beknot om te laten voorkomen dat de moderne mens op het oppervlak zijn prachtige blauwe planeet zal vernietigen met een nucleaire Holocaust of een gigantische oorlog.

En zo eindigt de gechannelde boodschap van vandaag, hopende een sterke en vastbesloten inspanning te hebben geleverd om meer en meer liefde in jullie harten te ontwikkelen en assistentie te geven aan iedereen die het nodig heeft. Geef vanuit jezelf zonder angst voor anderen, omdat wij allen Een zijn in Gods Schepping.

Met Vrede en Liefde,

Channeler: Cristian Won