Alfa Schip – Galactische Federatie van Licht.

Alfa Schip – Galactische Federatie van Licht.

Gechanneld door: Cristian Won
14 Februari 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Wij zijn terug in de hoop dat jullie allemaal verheugd over en gelukkig zijn met de boodschappen die wij via onze channeler aan jullie brengen. Onze geliefde channeler heeft een wens die van binnenuit verrees, en wij, van het Alfa Sterrenschip, bevestigen dit helemaal. Zijn naam, gegeven door zijn biologische ouders, is Cristian; niettemin wil hij graag dat dit veranderd wordt in Kris-Won, en hij zal vanaf nu bekend zijn onder die naam als de channeler van onze boodschappen aan jullie allen. Hij weet waarom hij deze nieuwe naam gekozen heeft; echter, wij geven er de voorkeur aan de reden van zijn keuze niet openlijk bekend te maken, omdat wij niet willen dat de krachten van de andere kant die informatie voor hun eigen gewin gebruiken. Er is een reden, en hij weet deze, maar wij vertellen jullie voor dit moment dat deze channelings zullen worden ondertekend als ontvangen door Kris-Won. Gewoon zo.

Enige weken geleden vroeg iemand (wij missen die dingen niet) hoe de samenstelling van de bemanning van het Alfa Sterrenschip is, waar wij vandaan komen en ook of Zwanen afkomstig zijn van het Sterrenbeeld Zwaan? Het antwoord op de laatste vraag is ja, het spreekt vanzelf dat de Zwanen de wezens zijn die het Sterrenbeeld Zwaan bevolken, en zij bezoeken jullie om te helpen met jullie vooruitgang naar ascentie. De Zwanen zijn zeer mooie en hoog geëvolueerde wezens, voornamelijk gekenmerkt door hun grote begrip van wetenschap en kunst. Zij zijn fantastische wiskundigen en natuurkundigen, en als het aankomt op het bouwen van mechanische apparaten die worden aangedreven door magnetische en isotronische energie, stijgt hun creativiteit uit boven elke andere beschaving in hun lokale universum. Zij helpen jullie voornamelijk door het beïnvloeden van jullie geest om de kennis te verbeteren van kwantumfysica en om technologisch vooruit te gaan, want zelfs terwijl jullie veel progressie hebben vertoond in de afgelopen jaren, zijn jullie nog steeds op primitieve niveaus als het gaat om voertuigen waarmee mensen vervoerd worden en, onder andere, op het gebied van telecommunicatie, naast de ontwikkeling in de mechanica en elektronica.

Jullie transportsystemen zijn nog steeds te langzaam en het duurt te lang om van de ene plaats naar de andere te gaan. Met de kennis van veelal de Zwanen alsook van andere beschavingen die aan jullie zal worden gegeven nadat wij het Eerste Contact gemaakt hebben, zal het voor jullie mogelijk zijn om kleine transportschepen te ontwerpen die jullie met grote snelheid van het ene punt op de planeet naar het andere kunnen brengen met bijna geen risico op ongelukken, zoals jullie nu sporadisch hebben met jullie vliegtuigen en meer frequent met jullie voertuigen met vier wielen (deze laatste zullen lachwekkend verouderd lijken nadat wij jullie geleerd hebben hoe je meer geavanceerde modellen kunt bouwen die geen banden hebben die over de grond rollen).

Jullie zullen ook veel verbeteren op het gebied van geneeskunde, als het gaat over hoe ziekten te genezen waaraan je kunt lijden; maar wij moeten jullie op voorhand vertellen dat, wanneer jullie lichamen lichter worden als gevolg van de progressieve moleculaire uitrusting en de diepgaande innerlijke veranderingen die jullie ervaren doordat je gebombardeerd wordt met fotonische straling die naar jullie komt en die jullie meest subtiele lichamen modificeert, veel van de aandoeningen waaraan jullie nu leiden geen probleem zullen vormen voor jullie in de nabije toekomst. Juist een van de functies van het Alfa Sterrenschip (waarin sommige van jullie al geweest zijn in je astrale lichaam of je mentale lichaam, alhoewel je het je niet bewust herinnert) is de genezing van jullie lichamen, een taak waarbij een groot deel van de bemanning is betrokken en waaraan wij gecommitteerd zijn in “lichaam en ziel” zoals jullie zouden zeggen.

Wij gebruiken onze wetenschappelijke kennis van de geneeskunde ook om jullie genetische codes te wijzigen, aangezien de behandeling en verbetering door onze experts in de genetica van jullie nieuwe DNA ervoor zal zorgen dat je een biologisch organisme krijgt dat beschermd is tegen ziekten, tenzij je ze natuurlijk zelf veroorzaakt door individuele psychosomatische problemen. Maar over het algemeen zul je een fysiek gepantserd lichaam hebben, met een moleculaire- en celregeneratiecapaciteit die je tot op heden niet gekend hebt. Wij denken dat dit nieuws is dat je zal vervullen van plezier, nietwaar?

En om de communicatie mee te beëindigen van vandaag, willen wij graag antwoord geven op de vraag van onze medewerker en vriendelijke ondervrager over de bemanning van Sterrenschip Alfa, dat, zoals jullie al weten een Moederschip is of een “Bevoorradings” Schip, zoals sommigen van jullie daar beneden het noemen. Het is zo groot dat als wij jullie zouden toestaan het met eigen ogen te zien, je het zou vergelijken met een zwevende stad met vele, vele schepen (honderden) geparkeerd in haar ‘buik’ en klaar om snel naar de oppervlakte van de planeet te vliegen, of zelfs in jullie zeeën en oceanen, waar wij enkele bases hebben gevestigd op zeer diepe plaatsen waar jullie met jullie huidige middelen geen toegang hebben.

Wie vormen de bemanning van het Alfa Sterrenschip en waar komen we vandaan, en van welke quasi-oneindige plaats komen wij? Als je de spreuk “zo boven, zo beneden” kent, en dat is het echt, zal je dat helpen het antwoord te begrijpen. Als je de bemanning observeert van een cruiseschip dat over jullie zeeën vaart, zul je zien dat het bestaat uit verschillende nationaliteiten:

De Kapitein zou kunnen komen uit de havenplaats vanwaar het schip voer – of niet – de scheepswerktuigkundige zou uit een ander land kunnen komen, barmannen zouden uit een buurland kunnen komen en de schoonmaaksters van de hutten zouden van een ander continent kunnen komen bijvoorbeeld. Maar het is zeer waarschijnlijk dat een groot aantal van de bemanningsleden wonen in hetzelfde land waarin het schip werd gebouwd of gecharterd.

Nu, wij, die de bemanning vormen van het Alfa Sterrenschip, gelijkwaardig aan het cruiseschip, zijn ook van verschillende sterrenbeschavingen, maar de meeste van ons komen van het Sterrenbeeld Orion; dus wij zijn hoofdzakelijk Orioners. Maar er zijn er ook velen van ons wiens plaats van herkomst een andere is in ons lokale universum.

Met Vrede en Liefde.

Channeler: Cristian Won