Alfa Schip / Commandant Sohin

Alfa Schip – Galactische Federatie van Licht.

Gechanneld door: Cristian Won
4 februari 2010

Groeten van Sterrenschip Alfa!

Zo, onze channeler is klaar om onze boodschap te ontvangen. Wij hebben enige tijd gewacht, want wij zijn ons ervan bewust dat hij ook zijn werk en persoonlijke verplichtingen heeft, en hij wacht geduldig op ons tot wij klaar zijn om uit te zenden, ongeacht de tijd (soms in de vroege uren van de dag), dus wij moeten hetzelfde doen.

Wij kennen de verwachting die in jullie allen leeft, dus de ontmoeting tussen jullie broeders van de sterren en zelfs uit andere sterrenstelsels en jullie, de inwoners van deze planeet (oorspronkelijke bewoners en zij die alleen op bezoek zijn), zal ook plaatsvinden in fysieke vorm. En wij zeggen fysieke vorm omdat dat nu juist dat is wat vele van jullie missen, jullie die contact met ons gezocht hebben op de super fysieke niveaus terwijl jullie fysieke lichamen sliepen. Soms is een klein dutje genoeg om deze ontmoeting plaats te kunnen laten vinden – hiervoor is het niet noodzakelijk dat jullie ’s nachts slapen – dus als je je soms plotseling moe voelt of doezelig, en de situatie laat dat toe, ga dan naar een rustige plaats waar je niet gestoord kunt worden en doe een dutje. Waarom? Omdat het zeer goed mogelijk is dat de reden waarom je je zo voelt is dat het mogelijk is om een instructie te krijgen of gewoon je energetische lichamen aan te passen (iets dat je vaker nodig hebt dan je denkt, omdat je fysieke lichaam en je andere meer subtiele lichamen soms moe worden van het zichzelf beschermen tegen de grote aantallen energieën die je omgeven en die proberen om je persoonlijke energetische lichaam binnen te dringen). Daarom, als je je op enig moment doezelig voelt, probeer dan een dutje te doen; je zult zien dat maar een paar minuten je dezelfde winst brengen als wanneer je twee of drie uur geslapen zou hebben. En de reden is dat wij aan een van jullie subtiele lichamen kunnen werken – of aan hen allemaal – wij “pompen jullie banden weer op”!

Wij verlangen zo erg naar het moment dat wij jullie kunnen omhelzen en wij elkaar uiteindelijk ontmoeten, geloof ons, net zoveel als jullie, misschien zelfs meer! Voor ons zal het erg verheugend zijn direct met jullie te spreken, zonder het op deze manier te hoeven doen, via een paar mensen in dienst die zijn gekozen voor dit werk, en onze boodschappen via het internet af te zetten. Je kunt je de dingen niet voorstellen die wij jullie kunnen leren nadat onze fysieke ontmoeting plaatsgevonden heeft. Feit is namelijk dat veel van de dingen die wij jullie zullen gaan leren, zoals het ontwerpen van diverse gadgets met zeer geavanceerde technologie of de manier voor gebruik van energiebronnen die veel onschadelijker zijn dan degene die jullie tot op dit moment gebruiken, niet geleerd kunnen worden via deze boodschappen omdat het noodzakelijk is dat je eerst de werkingsprincipes begrijpt; trouwens, het bouwen van zulke apparatuur impliceert dat je bekend moet zijn met bepaalde technieken en methodes, dus je zou ze niet kunnen gebruiken al wilde je dat graag. Daarom moeten jullie geduldig zijn en wachten op het langverwachte, zo verlangde moment van onze toekomstige ontmoeting als wij op grote schaal arriveren.

Wij zijn ons ervan bewust dat er twijfel kan rijzen in jullie gedachten of deze ontmoeting wel of niet plaats zal vinden. Maar ik vertel jullie om gewoon naar je hart te luisteren, en het zal je met een subtiele innerlijke stem toefluisteren wat er snel staat te gebeuren. Wij zijn al hier; dit is noch een sciencefiction film, noch een boek over ontmoetingen met buitenaardse wezens, noch een maandelijks tijdschrift over parapsychologische fenomenen of ontvoeringen. De waarheid, de diepgaande realiteit, is dat jullie nooit alleen geweest zijn. Als wij, jullie Oudere Broers, niet voor jullie gezorgd hadden of jullie hadden beschermd als onze oogappels, dan zou jullie planeet opgeblazen zijn in een angstaanjagende nucleaire explosie, en niet één keer, maar al verschillende keren. Tijdens bepaalde opwellingen in jullie ruimte-tijd zijn er sommige zaken geweest waarin sommige mensen in machtige posities, bewogen door angst, door onzekerheid, door wantrouwen of achterdocht voor andere landen, de opdracht hebben gegeven om zeer krachtige dodelijke wapens af te vuren op doelen in andere landen die beschouwd worden als “vijanden” of “potentieel gevaarlijk”. En wij werden gedwongen in te grijpen, deze nucleaire koppen te stoppen om een nucleaire holocaust of dodelijke consequenties voor deze planeet te voorkomen, welke vernietigd zou zijn vanwege het geweld van deze atoomexplosies. Wij vertellen jullie dit zodat je kalm kunt blijven, omdat wij geen succes zullen toestaan van enige actie van onbewuste geesten die ondergedompeld zijn in de onwetendheid over de sublieme wetten van liefde en broederschap, en die worden aangemoedigd door de altijd aanwezige duistere machten. Zoals we al verschillende keren via alle ons beschikbare channelers hebben gezegd: zij gaan niet slagen in hun plannen om hun dominantie over de inwoners van deze planeet te vergroten; wij zijn degenen die gaan slagen, je hoeft daarover geen twijfel te laten bestaan!

Dat is een succes dat wij niet alleen voor onszelf opeisen, omdat wij dat niet kunnen bereiken zonder de hulp van zoveel werkers zoals wij die “hier beneden” hebben. Deze hulp tussen onze bondgenoten en onszelf creëert een Lichtmacht zo krachtig dat het met ongekende kracht de nutteloze pogingen van tafel zal vegen van de duisteren in hun poging tot triomferende overheersing over alle mensen die deze planeet bewonen. Inderdaad, en er is geen andere toekomst mogelijk; de overgebleven dagen voor de machten van het kwaad om de hun macht te houden zijn al geteld.

Heb hoop en boven alles, houd hoop. Wij, allemaal samen, zullen niet falen.

Commandant Sohin van Alfa Sterrenschip groet jullie.

Channeler: Cristian