Vrillon Van Het Ashtar Galactic Command Geeft Tweede Bericht Sinds 1977 Live UK Uitzending!!

Vrillon Van Het Ashtar Galactic Command Geeft Tweede Bericht Sinds 1977 Live UK Uitzending!!

Gechanneld door: Erena Velazquez – 16 Juli 2022

Gegroet Mensen,

Ik ben Vrillon van het Ashtar Galactic Command, en ik spreek tot jullie ras namens jullie Galactische broeders en zusters. Dit is mijn tweede contact sinds 1977, wat gebeurde via het UK Televisie lokale kanaal.

Ik ben hier vandaag om onze bezorgdheid te uiten over het lot van jullie planeet. We lieten Universal Channel in haar droom de gevolgen zien en ervaren van een nucleaire oorlog op Aarde. Ze zag het visioen als de Steroorlog, waar alles vernietigd werd en slechts weinigen het cataclysme overleefden. Dit is een realistische mogelijkheid met jullie corrupte regeringen aan het roer. Ze zijn in paniek, want al hun plannen vallen elke dag meer en meer in duigen. Het Kwaad is zo wanhopig om de controle over jullie planeet te behouden, dat ze zichzelf zouden opofferen om aan de top te blijven.

Ze hebben geprobeerd om de Derde Wereldoorlog te beginnen, tot nu toe zijn hun pogingen voorkomen. Jullie Alliantie moet zo snel mogelijk in actie komen, Satanische entiteiten één voor één van de Aarde verwijderen. Dagelijkse meditaties worden van ieder mens verwacht om te helpen het Collectieve Bewustzijn te verhogen.

Jullie ras is zich ervan bewust dat het Licht al lange tijd in oorlog is met het Kwaad, niet alleen op jullie planeet maar ook in andere Universa, Galaxieën en Sterrenstelsels. Maak gebruik van de Goddelijke Timing door de macht in jullie handen te nemen om jullie zelf en jullie planeet te redden. Wacht niet te lang en doe de wereldwijde schoonmaak van alle onvriendelijke entiteiten inclusief sommige Buitenwerelders.

Jullie hebben maar twee keuzes, één is om als beschaving naar een hogere dimensie te gaan, en de tweede is om de Elite toe te staan een hele bevolking samen met de planeet te elimineren. Jullie ras moet snel een beslissing nemen, zodat jullie een nieuwe geschiedenis van de menselijke beschaving kunnen beginnen. Stuur het Kwaad terug van waar het kwam.

We observeren de gebeurtenissen op Aarde vanaf onze schepen. We houden jullie luchtruim veilig. Het grondwerk wordt verwacht van iedereen, die hier kwam om dit deel van de Melkweg te redden. We zijn allemaal verbonden via Universeel Bewustzijn.

Wij zenden onze Allerhoogste Liefde.

Vrillon

Gechanneld door Erena Velazquez

https://www.facebook.com/erena.velazquez

Het eerste bericht van Vrillon via Erena Velazquez

Breaking!! Vrillon From Ashtar Galactic Command Issues First Communication Since 1977 BBC Broadcast!!

Vrillon 1977 Live Broadcast

https://youtu.be/TScpD52qUPI

https://youtu.be/7_6NxnQui-g

https://youtu.be/QSuTK8WuzI4

https://youtu.be/9N6DibexTB8

Wel… hoewel het licht nu aan het dagen is… en we enkele belangrijke bewijzen zien dat de duistere kant verslagen is… moeten we het Licht blijven schijnen zo sterk als altijd… want er kunnen nog steeds vensters van mogelijkheden zijn voor enkele grote schade.

Vertaling: wakkeremensen,org