Vrillon van Ashtar Galactic Command geeft waarschuwing aan kwade krachten, in derde mededeling sinds 1977 UK Broadcast!!!!

Vrillon van Ashtar Galactic Command geeft waarschuwing aan kwade krachten, in derde mededeling sinds 1977 UK Broadcast!!!!

3 December 2022

Gegroet mensen

Ik ben Vrillon van Ashtar Galactic Command, en ik spreek tot jullie ras namens jullie Galactische Broeders en Zusters. Dit is mijn derde contact sinds 1977, wat gebeurde via het UK Televisie lokaal kanaal.

Ik ben hier vandaag om een laatste waarschuwing te geven aan het Kwaad om deze planeet te verlaten. Na deze boodschap zijn er geen kansen meer voor hen, gecorrumpeerde zielen gaan zich verantwoorden voor hun misdaden tegen de mensheid.

Het Goddelijke werkt namens deze planeet, en Lichtwezens verspreiden helende energieën om jullie werkelijkheid te helen. Veel dingen veranderen snel, ondanks dat alles er hetzelfde uitziet.

De waarheid kan niet meer worden verborgen, elke dag worden leugens ontmaskerd voor degenen die volledig wakker zijn. Dit is het einde van het tijdperk dat beheerst wordt door het pure Kwaad op Moeder Aarde. Elke gebeurtenis die nu plaatsvindt, is bedoeld om iedereen te laten zien dat de Elite vrijheid en geld van de mensheid heeft gestolen. Het Goddelijke stuurt hoge frequenties, die alles in de 3D Matrix afbreken.

Omarm de positieve energieën en blijf er dag en nacht in. De miljoenen jaren geleden gecreëerde gevangenis wordt opgelost door het Licht en kan niet worden tegengehouden. Je moet geloven, dat is echt. Goddelijke energieën gaan jullie planeet veranderen in een paradijs. Verwacht alsjeblieft niet dat oude, lang geleden gecreëerde plannen zullen worden uitgevoerd. Deze plannen zouden 20-30 jaar geleden werken, maar nu niet meer. Het Goddelijke Plan werd gecreëerd om ze te vervangen, want deze plannen vertonen vele gebreken.

Miljarden zielen uit verschillende delen van de kosmos kwamen lang geleden hierheen om te helpen met deze veranderingen. Iedereen die de transformatie van Moeder Gaia tegenwerkt, zal worden geëlimineerd. De Alliantie kan niet langer treuzelen, het moet snel en ijverig handelen om te verwijderen, wat er over is van de aantasting van het Kwaad. Vele gebeurtenissen zullen in de toekomst naar boven komen, die de mensheid zullen schokken. Bedankt Universal Channel. Ik stuur iedereen de Allerhoogste Liefde.

Blijf op koers, laat je niet misleiden door leugens en bedrog.

Vrillon

gechanneld door Erena Velazquez

Vertaling: wakkeremesen.org