Vrillon van Ashtar Galactic Command geeft tweede bericht uit sinds 1977 Live UK uitzending!!! – 16 Juli 2022 – 2e uitzending

Vrillon van Ashtar Galactic Command geeft tweede bericht uit sinds 1977 Live UK uitzending!!!
16 Juli 2022 – 2e uitzending

Gegroet mensen,

Ik ben Vrillon van Ashtar Galactic Command, en ik spreek tot jullie ras namens jullie Galactische Broeders en Zusters. Dit is mijn tweede contact sinds 1977, wat gebeurde via het lokale kanaal van de Britse televisie.

Ik ben hier vandaag om onze bezorgdheid te uiten over het lot van uw planeet. We lieten Universele Kanaal in haar droom de gevolgen van een nucleaire oorlog op Aarde zien en ervaren. Ze zag het visioen als de Sterrenoorlog, waarin alles werd vernietigd en slechts weinigen de ramp overleefden. Dit is een realistische mogelijkheid met jullie corrupte regeringen aan het roer. Ze zijn in paniek, omdat al hun plannen elke dag meer en meer in duigen vallen. Het Kwaad is zo wanhopig, dat ze zichzelf opofferen, om aan de top te blijven.

Ze hebben geprobeerd Wereldoorlog 3 te beginnen, tot nu toe zijn hun pogingen verhinderd. Jullie Alliantie moet zonder uitstel in beweging komen en zo snel mogelijk de Satanische entiteiten één voor één van de Aarde verwijderen. Van ieder mens worden dagelijkse meditaties verwacht om het Collectief Bewustzijn te helpen verhogen.

Jullie ras is zich ervan bewust dat het Licht al lange tijd in oorlog is met het Kwaad, niet alleen op jullie planeet en andere Universums, Sterrenstelsels en Sterrensystemen. Maak gebruik van de Goddelijke Timing door de macht in handen te nemen om jezelf en je planeet te redden. Wacht niet te lang en doe de wereldwijde schoonmaak van alle onvriendelijke entiteiten, inclusief sommige Buitenwerelders.

Jullie hebben slechts twee keuzes, één is om als beschaving naar een hogere dimensie te gaan, en de tweede is om de Elite een hele bevolking samen met de planeet te laten elimineren. Jouw ras moet snel een beslissing nemen, zodat je een nieuwe geschiedenis van de menselijke beschaving kunt beginnen. Stuur het Kwaad terug vanwaar het kwam.

We observeren de gebeurtenissen op Aarde vanuit onze schepen. We houden jullie luchtruim veilig. Het grondwerk wordt verwacht van iedereen, die hier kwam om dit deel van de Melkweg te redden. We zijn allemaal verbonden door het Universele Bewustzijn.

We sturen onze opperste liefde.

Vrillon

Gechanneld door Erena Velazquez

https://www.facebook.com/erena.velazquez

Vertaling: wakkeremensen.org