Ashtar Command: Schommelingen / Gechanneld door: ShanNiraa 

Ashtar Command: Schommelingen

Gechanneld door: ShanNiraa – 7 April 2022

Wees gezegend geliefde broeders en zusters in een menselijk lichaam op aarde.

WIJ ZIJN HET ASHTAR Command en wij groeten jullie allen in de naam van de universele LIEFDE van de ENE!

Het schudt aardig in de aardse werkelijkheid en hoe meer het “schommelt” des te belangrijker is het dat er stabiele onoverkomelijke pilaren zijn die altijd verlichten waarom de oude tijd samen moet breken. En deze pilaren zult gij zijn die deze woorden hoort of leest.

Er moet ruimte zijn VOOR HET NIEUWE, zoals jullie vele malen is verteld en geleerd, en dat is precies wat er dezer dagen op deze kostbare planeet gebeurt.

Jullie weten het diep in je hart, maar veel mensen op aarde weten er nog niets van en zijn bang voor wat er vandaag de dag gebeurt. Zij vrezen hun bestaansbasis te verliezen, vrezen binnenkort niet meer voor hun geliefden te kunnen zorgen, vrezen chaos en onrust.

Hier is het nu voor jullie om je goddelijke LICHT te laten schijnen en te stralen in deze angst! Dit is jullie bestemming voor deze tijd.

Hoe reageer je als iemand je aanspreekt met angst en vrees over de situatie in de wereld? Heb je de moed om te zeggen:

“Wees niet bang ! Vrees niet ! Vertrouw op GOD ! Het is belangrijk dat nu alles wat gebaseerd is op leugens en hebzucht, in elkaar stort, zodat EINDELIJK een NIEUW SYSTEEM, een systeem van eerlijkheid, liefde, vriendelijkheid, waarheid en gelijkheid kan ontstaan ! “

Wees Dapper en spreek jouw mening uit!

Laat je medemens zien dat je niet bang bent voor de ineenstorting en het opruimen van het oude! Want zo help je hen te HERKENNEN dat er niets te vrezen valt. BEN HET VOORBEELD VAN DEZE TIJD EN ONZE AMBASSADEUR onder de mensen.

ALLE DINGEN ZULLEN NIEUW ZIJN!

En jullie zullen de eersten zijn die WIJ ONTMOETEN!!!

HET ASHTAR COMMAND

Kanaal: ShanNiraa

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org